Velkommen til Dragør


Dragør Havn - Porten til Øresund - ligger i forbindelse med Dragør By, som er en hyggelig gammel by med alle moderne faciliteter. Der er rige muligheder for naturoplevelser i det nærliggende strand- og engareal. Byen har hyggelige spisesteder, butikker og et nærliggende center med gode muligheder for indkøb.


Om sommeren summer havnen af liv, og der høres mange forskellige nationers sprog på kajen. I Dragør finder du bl.a. også Danmarks eneste Lodsmuseum, der ligger centralt midt i Gammel Havn.


Tag på udflugt til København

Dragørs beliggenhed giver også mulighed for udflugter ind til storbyen, med alt hvad det indebærer. Der er gode offentlige trafikforbindelser til centrum af København med afgang ca. hver 10. minut. Transporttid ca. 45 minutter. Busforbindelse til Københavns lufthavn og hele verden, metroen til København og omegn samt tog til Sverige.


Gæstepladser

Som gæst kan du benytte alle ledige pladser (skilt på grøn). Desuden har vi 14 dedikerede gæstepladser i Gammel Havn samt 20 dedikerede gæstepladser i Lystbådehavnen. Disse pladser er med udlagt kæde og fortøjningsliner til bov- eller agterfortøjning. Brug ikke anker i havnen. Se endvidere beskrivelsen til højre.


Diesel og tømning af toilettank

I Gammel Færgehavn er der udlagt en ponton med service-kaj, hvor der kan tankes diesel. Alle gængse kreditkort kan anvendes. Langs service-kajen kan man også foretage tømning af toilettanke.


Gratis Wi-Fi

Dragør Havn råder tillige om et særdeles effektivt Wi-Fi anlæg der dækker hele havnen.


Havneafgift

Betales fortrinsvis i automaten ved havnekontoret. Opkrævning ved bådpladsen i forbindelse med kontrol tillægges et gebyr. Havnekort til strøm samt adgang til toilet, bad samt havnens vaskeri i Lystbådehavnen fås tillige i automaten ved Havnekontoret.


Toilet, baderum og vaskeri.

Det er gratis at benytte både toilet og bad når havneafgiften er betalt. Vaskeri mod betaling.

 

Ressourcer

El og vand på alle broer. Benzin 500 m. Diesel fra stander på pontonbro i den tidligere færgehavn. Værft bedding (20 tons) slæbested, smed og mekaniker. Dykkerassistance. En 2 tons elektrisk kran. Et vaskeri i Lystbådehavnen der betjenes ved hjælp at det havnekort man køber i havnens automat. Der er gratis WI FI i hele havnen. Adgangskoden står på kvitteringen for betalt havneafgift.

Ankring forbudt i havnen

 

Anchoring prohibited

in the harbor

 

Verankerung im Hafen verboten


Benyt vores fortøjningssystem i Gl. Havn ud for Havnekontoret og Café Espersen, eller i Ny Havn på den østlige ende af Planken.


Venligst fortøj med stævn eller agterenden mod kajen

 

Benutzen Sie das Hafens Verankerungssystem

Bitte Anlegen mit Bug oder Heck zum Kai

 

Use the Harbour moorings system

Please moor with bow or stern to the quay